Carnaval 2018

Woensdag 7 februari  was het eindelijk zover,  Carnaval op De Achtbaan. De stemming zat er al snel in en de raad van elf  ging voorop in de polonaise. In de Binnenhof  kwamen alle kinderen bij elkaar, en zoemden er behoorlijk wat “ bijen” rond. Er waren een paar heel leuke dansjes en  alle kinderen dansten geweldig mee.

Aan het begin van de ochtend kregen we  bezoek van de Narre Knollen . Prinses Greet  maakt de prins en prinses bekend…Alllaaaaf  Prins Jelle en Prinses Femke werden enthousiast ontvangen. Na enkele onderscheidingen werd afscheid genomen van de Narre Knollen en werd het programma voortgezet in de groepen. In de pauze konden de kinderen genieten van een broodje knakworst en  limonade.

Natuurlijk werd ook het fruit niet vergeten ! Om 10.30 uur startte de playbackshow en de “artiesten “ zorgden voor een prima sfeer door hun  enthousiaste optredens. De bijen konden het niet laten om nogmaals op te treden….kortom het was een supergezellig feest met dank aan de organisatie en dank aan de hulp van veel ouders.