Carnaval op school

Woensdag 20 februari 2019 was het weer tijd voor het jaarlijkse carnavalsfeest. In de vroege ochtend namen de juffen een hapje van een schoolkrijtje en… Ineens was de school gevuld met allemaal Superjuffies.

De kinderen kwamen in prachtige pakjes de school binnen. Overal vlogen de Superjuffies in het rond. Om 8.45 was het tijd om te hossen. Dit kon natuurlijk alleen onder leiding van onze eigen schoolprins Sep en schoolprinses Kristel. Zij gingen samen met de raad van 11 de school voor in het Carnavalsfeest.

Het was een gezellig feestje in De Binnenhof. Hierna gingen de groepen naar de klas. Hier werden gezellige spelletjes gespeeld en kregen de kinderen een lekker broodje knakworst.

Na de pauze was het tijd voor de Playbackshow. Uit verschillende groepen waren er optredens. Iedereen deed het fantastisch.

Aan het einde kwam er nog een leuke verrassing. We kregen bezoek van Storyzoo. Onder leiding van Toby de aap, Pepper de papegaai en Bax de beer werd de dag vrolijk afgesloten. https://storyzoo.nl/

We bedanken de hulpouders voor alle hulp bij het organiseren en helpen van deze feestelijke dag.

%d bloggers liken dit: