OUDERCOMMISSIE

Al vele jaren werken we als schoolteam op een bijzonder prettige wijze samen met de Oudercommissie (OC). De OC ondersteunt het schoolteam bij het organiseren van activiteiten die de school voor de kinderen een extra dimensie geven. Activiteiten:

– De OC organiseert samen met het team festiviteiten als: Sinterklaasfeest, Kerstviering, Carnaval, Paasviering, Eindfeest, excursies enz.

 

– De OC coördineert en organiseert de vele buitenschoolse sportactiviteiten waar de school aan deelneemt, zoals: schoolvoetbal, tafeltennis, dammen, schaken, korfbal, stratenloop, handbal en avondvierdaagse.

Veel van de activiteiten worden gefinancierd door de jaarlijkse ouderbijdrage. De oudercommissie draagt zorg voor het innen en het beheer van deze gelden. De OC vergadert 6 keer per jaar. Voor het organiseren van grotere activiteiten zijn er werkgroepen samengesteld uit leerkrachten, ouders uit de OC en andere ouders. Ook worden diverse ouders gevraagd te assisteren bij evenementen en sportactiviteiten op de dag zelf.

Info & Downloads

De oudercommissie is per e-mail te bereiken via oc@de-achtbaan.nl